Lähden

Runoilija nuppineula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään kirjoitan tästä, huomenna jostakin muusta. Kirjoitan siitä mitä näen ja koen. Arvostelut ovat aina tervetulleita.
 

Ilmassa on jännitystä, kiihtymystä ja vetovoimaa.

Valmistaudun loikkaamaan mukavuusalueeni ulkopuolelle,
tekemään jotakin hullua,
sillä hullujen asioiden tekeminen ei ole ennen ollut minua.

Nyt se saa luvan olla.

Pakkaan tavaroita laukkuuni laskien päiviä,
kohta tunteja
ja aistin ettei elämäni ole samoilla raiteilla kun palaan.

Vaikka matkani on päivissä mitattuna kymmenen pituinen,
luulenpa että tapahtumien puolesta siihen mahtuu enemmän,
ehkä kokonainen elämä.

Kun sisällä polttaa,
on aika napata laukku ja lähteä sinne minne jalat vievät.

Maailma kyllä kannattelee,
omalla tavallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot