Je parle un peu francais aussi

Runoilija nuppineula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään kirjoitan tästä, huomenna jostakin muusta. Kirjoitan siitä mitä näen ja koen. Arvostelut ovat aina tervetulleita.
 

Juhlat ovat loppuneet
melu soi enää ainoastaan kaikuna korvissa

Kello lähestyy aamukolmea

Öiset kadut ovat
koleita yksinäisyydessään

Takapenkillä sinä ja minä
autossa muita
joita en halua tai osaa ajatella

Liikennevalot
Rakennustyömaa
Märkä asfaltti
Yksisuuntainen tie

Huomaan uusia yksityiskohtia
kun vanhat ovat lipuneet mielestäni

En uskalla katsoa sinua

Sydän hakaten
asetan käden polvellesi
hymyilen
mutten katso sinuun

Kun kosketat
voisin pyörtyä

En ole ikuisuuksiin halunnut ketään
tai mitään
tällä tavoin

Sytytit liekin minussa

Kiellän itseäni tuntemasta
vaikka se on jo myöhäistä

Mutta aika, se on vain numeroita

Kaikki voisi olla alussa

Meille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot