pieni enkelini

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

Toit elämääni iloa
annoit lämpöä
naurua ja leikkejä

olit siskoistani pienin
suloinen pellavapääni
oma prinsessani

hetkeäkään kanssasi
pois muistoistani en ottaisi

kun jäljellä on enää muistoja
eikä tulevaa, ei koskaan enää

en voi muuta
kuin kaivata naurusi helinää
sanojesi viisautta
pieniä hauskoja juttuja

niin paljon jäi tekemättä
kanssasi kokematta

minun piti olla se joka suojelee
mutta osat lienee vaihtuneet

nyt olet enkelini suloisin
ja toivon että olkapäälleni istut

kuiskaa korvaani Ainokaiseni,
kuiskaa että vielä joskus
voin ilman kyyneliä sinua muistaa
ja iloisesti hymyillä

lintuna lennä taivaalla
katso perääni
etten suruni sokeudessa
katoa kiviseltä tieltäni.

Selite: 
mihin jäi oikeus?
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin surullinen.
voimia. <3

erittäin surullinen.
voimia. <3

 

Käyttäjän kaikki runot