Nimetön

Runoilija RaeSade

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pyydän,
Näe minun lävitseni. Älä anna minun huijata sinua. Älä katso minun pintaani, vaan etsi syvempää.
Rukoilen,
Näe se mitä muut eivät nähneet.

Etkö olekin samankaltainen kuin minä?
Etkö sinäkin turvaudu kuoreesi välillä?
Eikö meistä jokainen?

Miksi siis luotamme vaan siihen, mitä näemme?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot