Nimetön

Runoilija Maree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kehittäviä kommentteja kiitos. :)<3
 

Kyyneleet valuivat poskiani pitkin,
kun minä hiljaa halkopinon takana itkin.

Sinä olit jokin aika sitten sanonut minulle,
hyvästi, minä en ole oikea ihminen sinulle.

Koska meillä on ihan erinlaiset näkökannat,
ja sinä liian helposti myös periksi mulle annat.

Sillä yksipuolinen rakkaus on toisen rakkautta vailla,
eikä sitä rakkautta voida määrätä millään lailla.

Kun ei sytytä eikä sätki,
niin tämä tyttö lähti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot