ystäviä ikuisesti? II

Runoilija Maree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kehittäviä kommentteja kiitos. :)<3
 

Jotain oli pahasti vialla. Huomasin sen heti. Päätin olla aluksi ihan vain hiljaa.
Tunti kului mielettömän hitaasti, aloimme katsomaan videota joka käsitteli nuorten traumoja.
Siinä oli 13 vuotias tyttö jonka isä oli pahoinpidellyt ja raiskannut tyttöä.
Kun tyttö alkoi itkemään videossa, alkoi kuulua vierestäni nyyhkytystä. Vilkaisin Teaan päin.
Tea piteli päätään käsissään ja hytkyi. Tea itki. En meinannut uskoa silmiäni. En olis uskonut näkeväni tätä näkyä.
Siirsin tuolini lähemmäksi ja halasin ystävääni. Kaikki ei ollut kunnossa, mutta en halunnut alkaa utelemaankaan. Kertoisi kun pystyisi.
Kellot soivat välkälle ja oppilaat lähtevät luokasta nopeati. Luokka tyhjenee. Juuri kun Tea pukee takkiaan ylleen tulee äidinkielen opettajamme ja pyytää Teaa syrjemmälle. Tea veti minut mukaansa, mutta opettaja oli selvästikkin tarkoittanut että halusi jutella kahdestaan Tean kanssa. Opettajan oli vain tyydyttävä siihen että olin siinä. Opettaja alkoi kysellä kaikkea Tealta, ja Tea ei vastannut mitään. Sanoin opettajalle ankarasti että ei Tean tarvitse kertoa opettajalle, eikä kenellekkään muulle mitään jossei halua.
Vedin Tean pois ja lähdimme kävelemäänihan hiljaa. Kumpikaan ei sanonut mitään. Kävelimme puolet välkästä ulkona, ja yhtäkkiäö Tea kuiskasi:''Kiitos.'' Vastasin lempeästi vain että, niin olisit sinäkin menetellyt minun kohdallani.
Välkkäkellot soi ja meillä oli historiaa. Luokan edessä seisoi Tean ihastus, Lauri. Jota kutsuimme kylläkin Pateksi. Ihmettelin että mitä se siinä oikeen seisoskelee, yleensähän se on ystäviensä luona. Nyt ei näkuynyt ketään muuta.
Tea yritti olla neutraalisti, vaikka sisällä kuohui ja sydän hakkasi rajuttomasti. Huomasin sen heti. Tea kätkeytyi mustan ison huivinsa taakse. Piiloutui kuin pieni pupu isojen sarvikuonojen keskellä.
Lauri astui askeleen, ja oli suoraan Tean edessä.
Tea säikähti ja nsoti katseensa nopeasti, ei kuitenkaan katsonut suoraan silmiin. Tea yritti väistää Laurin, ja Lauri astui askeleen lähemmäks Teaa. Lauri otti Teaa hartioista kiinni ja halasi. Tea oli ihmeissään, ja halasi takaisin. Lauri kuiskasi Tealle olevansa aina hänen tukenaan ja turvanaan, jonka Tea kertoi vastentahtoisesti seuraavalla tunnillamme.

Selite: 
jatkunee viel joskus:D HUOM. TARINAN HENKILÖT OVAT OIKEITA, TAPAHTUMAT KEKSITTYJÄ!!! ELI TEAN ISÄ EI OIKEASTI RAISKAA SITÄ :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot