poika.

Runoilija Maree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kehittäviä kommentteja kiitos. :)<3
 

ei kerennyt tyttö sanoa hyvästejä,
ei kerennyt kertoa mitä hyvää poika on antanut,
ei kerennyt kertoa miten rakas poika on,
ei kerennyt sanoa välittävänsä pojasta,
ei kerennyt tehdä mitään.

Ei tiennyt tyttö,
pojan olevan viimeisellä matkallaan.
Jos olisi tiennyt,
että pojan lähdön jälkeen
ei poika palaa,
olisi tyttö vetänyt pojan takaisin ja halannut.
Jos tyttö olisi tiennyt,
että pojan lähtiessä pyörällä,
se olisi ollut pojan viimeinen matka,
ei olisi tyttö päästänyt poikaa matkaan.
Jos olisi tiennyt että vastaan tuleva auto,
tappaa pojan,
olisi tyttö pyytänyt kiertämään toista reittiä.
Jos olisivoinut tyttö tehdä jotani onnettomuuden jälkeen,
olisi tyttö tehnyt kaikkensa.
Jos olisi tiennyt kaiken tuon,
ei istuisi tyttö pojan haudalla,
miettien tapahtunutta.
Tuon kaiken oloisi tyttö tehnyt, jos olisi voinut.
Ei voinut tyttö,
tehdä mitään.

Mutta pojan haudalla,
tyttö toivoo,
pojan kuulevan ajatuksensa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot