Poika

Runoilija Maree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kehittäviä kommentteja kiitos. :)<3
 

Tuntuu, kuin sydämeni pakahtuisi onnesta!
Tahtoisin päästä kertomaan siitä sinulle.

Viekas hymy, jonka väläytät minulle, saa sydämeni pomppimaan riemusta.

Tuntuu kuin olisimme salaliittolaisia, sinä ja minä.
Oma salainen tunteemme, josta kukaan ei tiedä.

Yritän purkaa sitä sanoiksi, mutta helähdänkin vain sointuvaan nauruun.
Nauran kanssasi, sinulle ja minulle.

Voi kuinka rakastankaan hymyäsi.
Silmiesi kirkkautta nauraessasi.

Juoksen kainaloosi aina kun kukaan ei näe.
Suukotan nenänpäätäsi, ja kipaisen karkuun, kevein askelin.

Ehkä joskus rauhotumme, mutta nyt haluan vain olla pieni ihastunut lapsi, käpertyä kainaloosi ja nukahtaa.
Tuntea riemun kuplivan sisälläni.
Sinun rakkautesi, hymypoikani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot