selvyys

Runoilija nensu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka asiat eivät tällä hetkellä ole kunnossa, olet parasta mitä tiedän.
On mukava tietää nimesi.

Sinä et tiedä.
Et tiedä mitään minusta.
Et tunne minua, se tuntemus on pelkkä luulo.

Valtameri, järvi, tarvitsen paikan johon hukkua.
Tukehtumisen tunne on liian suuri.
Pysäytetään hetki, koska me menemme alaspäin.
Huomenna olen joku muu.
Naurat liian kovaa, tämä kaikki näyttää epätodelliselta.

Minulla on outo olo nyt, millainen sinulla on?
Ajatteletko että on mahdollisuus että voimme pudota, johonkin paikkaan parempaan.
En ole valmis luopumaan sinusta.
Tämä tunne sisälläni, siitä voisin luopua.
Autatko minua tappamaan sen huonon tunteen?
Selviydyttäisiinkö siitä yhdessä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
nensu K 28.10.2009 2 Runo
nensu selvyys 4.9.2010 0 Runo
nensu Lähtö 4.9.2010 0 Runo
nensu Nimetön 12.9.2010 0 Runo
nensu sateenkaari rakkaus. 21.9.2010 1 Runo
nensu Nimetön 21.9.2010 0 Runo
nensu taiteilijanelämää. 25.3.2011 1 Runo
nensu Miss u. 6.5.2011 0 Runo
nensu love u 18.5.2011 0 Runo
nensu Nimetön 16.3.2012 0 Runo