K

Runoilija nensu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt harmittaa kuinka paljon kiukuttelin.
Nyt harmittaa miten joka asiasta valitin.
Mietin, mitä olisin voinut tehdä.
Mitä olisin voinut jättää tekemättä.

Nyt kun et enää ole kanssani tajuan kaiken.

Kun tarvitsin, olit siinä.
Kun itkin, kuivasit kyyneleet.
Kun harmitti, halasit.
Kun särjyin, kasasit sirpaleet.
Kun en jaksanut, työnsit eteenpäin.
Kun hukuin, nostit takaisin pinnalle.

Nyt vasta kun olen sinut menettänyt tajuan sen kaiken.
Sinusta tuli jotain mitä kukaan ei voi korvata.
Jotain suurta, merkittävää.
Tuntuu kuin jotain puuttuisi, jotain isoa elämästäni.
Päivä päivältä mietin vain enemmän, sinua.

Ehkä joskus vielä olet takaisin elämässäni.
Silloin asiat on hyvin, paremmin kuin koskaan ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutta muista kaikesta pääsee yli rakkaudestakin.
Miksi jotkut asiat huomaa ja ymmärtää vasta kun niitä ei enää ole? Mahtaako kukaan koskaan oikeasti osata vastata siihen

koskettavaa.. upea on!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
nensu K 28.10.2009 2 Runo
nensu sateenkaari rakkaus. 21.9.2010 1 Runo
nensu taiteilijanelämää. 25.3.2011 1 Runo
nensu Miss u. 6.5.2011 0 Runo
nensu Nimetön 16.3.2012 0 Runo
nensu love u 18.5.2011 0 Runo
nensu Nimetön 12.9.2010 0 Runo
nensu selvyys 4.9.2010 0 Runo
nensu Lähtö 4.9.2010 0 Runo
nensu Nimetön 21.9.2010 0 Runo