Nimetön

Runoilija nensu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otan puhelimen taskusta
ja selaan sun laittamia viestejä
niiden avulla yritän saada selville edes jotain susta
jotain mikä kertoisi että säkin voisit pitää musta
mitä enemmän luen, sitä enemmän vakuutun,
ettei sun tuntees oo samanlaisia kun mun

En oo soittanu sulle kertaakaan tänään
odotin sitä sulta, mutta et soittanut säkään
kaikkeni oon koittanut tehdä,
että saisin sut musta pitämään
mutta aina vaan huomaan,
olet tyttö joka ei tyydy ihan vähään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
nensu K 28.10.2009 2 Runo
nensu sateenkaari rakkaus. 21.9.2010 1 Runo
nensu taiteilijanelämää. 25.3.2011 1 Runo
nensu Miss u. 6.5.2011 0 Runo
nensu Nimetön 16.3.2012 0 Runo
nensu love u 18.5.2011 0 Runo
nensu Nimetön 12.9.2010 0 Runo
nensu selvyys 4.9.2010 0 Runo
nensu Lähtö 4.9.2010 0 Runo
nensu Nimetön 21.9.2010 0 Runo