Anna minun.

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Anna minä katoan katseesi alle
Anna minä suutasi suukotan
Kainona elän sille unelmalle
että huomaisit kuinka sua rakastan

Niin kääntyvä on ilta mun toivolleni
niin toivon tunteeni kuolevan
Koska en voi ottaa taakkaa harteilleni
Että sua tahtomattani satutan

Minun rakkauteni sinut sitoisi
Minun rakkauteni ei ilmaa ole jättävä
Tieto sinun tukahtamisestasi tappaisi
olisi minun sieluni niin täyttävä

En voi kestää ettet minun ole omani
en voi kestää että olet toisen
Antaisin mielummin henkeni
Kuin sun toista rakastavan katselen

Anna meidän päiviemme mennä
anna minun lähtöni lievittää
Anna tyhjyyden painua sydämellä
Anna mun ilman sinua yrittää.

Anna aikamme hyvittää.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot