Mitä ihmettä teen

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Minä herään yöllä
vain tajutakseni ajatuksen
Et ole täällä.

Minä kuljen aamuisella kadulla
vain huomatakseni
että jotain puuttuu.

Minä yritän koota ajatukseni
vain ja ainoastaan kertoakseni
Kuinka paljon sinua kaipaankaan.

Minä oikein kovasti haluaisin
vain ja ainoastaan
että haluaisit minut kokonaan.

Katson iltaan kääntyvää päivää
vain tunteakseni
ettet ole kuivaamassa kyyneltäni.

Istun nurkassa hiljaa päivästä toiseen
vain odottaakseni
että tulisit luokseni vielä.

Katselen apaattisena makuuhuoneen kattoa
vain tullakseni johtopäätökseen
että en minä voi riittää alkuunkaan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean suloinen runo.
tykkäsin, koska kolahti omiin kipuihin.
luen uudestaan moneen kertaan ja löydän jotain uutta. kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot