Uuden alussa

Runoilija 5913bbef5974a149308838dfe5a196d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.4.2018 9:23

Asuinpaikka: 015314a61309a82df13e9b98b3c73ee0
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Eihän enkelitkään voi varjella, jos ei itse yhtään yritä."
 
Savukiehkuroiden riemu vasten 
tähtikuvioita,
joiden alla 
ankkuroituna 
kaksi sydäntä ja yksi 
yhteinen unelma

Annettaisiinko paluulippu
epäilyille ja
jatkettaisiin matkaa

sinä ja minä,
me
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

paluulippu epäilyille - ihana ajatus, upea oivallus! Kiitos ajatusvyörystä!

Erityinen, Omalaatuinen ja Hieno.
Hyvä jos matka onnistuu... Onnea Matkaan, teille.

Pidin tästä paljon. Itsekin kun pääsisi siihen kohtaan elämää että voi näin kirjoittaa.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot