Ees taas

Runoilija Miklu

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamulla olin kuningas
sain aamupalan vuoteeseen
illalla kulkuroira
kaupan takapihalla tonkimassa

tunteiden vuoristoradalle
ei ole lipunmyyntiä
ei ole jarrumiestä
hidastamassa vauhtia

Ajatukset vilistävät kuin jänis pöpelikössä
jahtiporukka odottaa kotona kalenterin ääressä
vailla suuntaa, ilman määränpäätä
koskaan päättymätön lukusarja

Sitten tulee väsy
rauha täyttää linnunradan
arkinen elämä
tuntuu taivaalta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Realistinen, aito ja tunnerikas runo, joka sai kaiken keskelläkin, hymyn huulille.

Aivan ihana.~ Rauhallinen tunnelma, kauniita rinnastuksia ja ihana ajatuksia herättävä aihe. Tähän upposin vähäksi aikaa ja kiitän mainiosta lukukokemuksesta. :)

 

Käyttäjän kaikki runot