päiväkirjan sivut

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

Päiväkirjan kannet ovat haalistuneet
Kulmat ovat hitusen kuluneet
Se tuoksuukin surun runtelemalta

Siinä elämäni on edessäni
vuosia sitten
Ja silti muistan kaiken
kuin eilisen

Se ahdistuksen runtelema lapsi
Se kyynelissään kieriskelevä olento
Se kaikkia vihaava ja syyttävä teini

Hävettää

Se olen minä

Olin.

Toisaalta
en minä enää häpeä
sehän on osa minua
Siksi olen nyt tässä

Löytänyt oman polkuni
Voittanut tavoitteeni
Saavuttanut unelmani

Ja onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot