Pinnallisten asioiden odottamaton tärkeys

Runoilija Paula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan teitä penaalini pohjasta...

---

Kuin vahingossa
huomasin
olen kirjoittanut runon!
Runoistani oma suosikkini Keijut

 

 

i.e. rakastuminen, taas kerran

Kun valitin taas kerran
kieroista silmistäni
ja olemattomista rinnoistani

Tulit lähelleni, kumarruit
ja tunsin huulillasi sanat:
(mutta sinulla on kauniit luut)

Sinä yönä
minä rakastin sinun jokaista luutasi
sitäkin, joka repii peiton
ja potkii minut lattialle


myös kylkiluutasikin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista, hyvin suloista, tykkäsin.

Tosi hyvä!

Miten hieno ja omaperäinen,
ja siksi Valloittava !

 

Käyttäjän kaikki runot