Matkalla

Runoilija Paula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan teitä penaalini pohjasta...

---

Kuin vahingossa
huomasin
olen kirjoittanut runon!
Runoistani oma suosikkini Keijut

 

 

tien rytmi jaloissani
koivujen huojunta ihollani
taivaan syke otsallani
kuuletko paukkeen ja huminan ja kaiun
tunnetko huuliltani lähtevän laulun
ihana elämä
ihana maa
tätäkö se on kun rakastaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot