siivet

Runoilija Undi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiekan karheat sormesi hipaisi niskaani
kylmiä aaltoja hiipi selkääni
suljin silmäni

tartuit käteeni ja lähdit vetämään
en tahtonut seurata
silti vedit vaan

tunsin sinut
vaikka emme ennen edes olleet keskustelleet
luotin tulevaisuuteni sinulle

mietin silloin menneisyyttäni
en koskaan ollut tarpeeksi
en koskaan antanut tarpeeksi
aina ikävyyksissä

silloin päästit vihdoin irti
lakkasit vetämästä

sain siivet
eivät ne olleet lumenvalkoiset tai pehmeät
painoivat kuin tiiliskivet
väri lähenteli harmaata

rakastin niitä

jokaista höyhentä
jokaista tahraa
tarinaani niihin kirjoitettuna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Undi Vastaus 23.7.2010 2 Runo
Undi Eilinen 7.8.2010 3 Runo
Undi Nimetön 5.3.2011 1 Runo
Undi Tavoittelu 5.3.2011 2 Runo
Undi Pieni haave vain. 29.4.2011 2 Runo
Undi Taideteos 30.4.2011 3 Runo
Undi Nyt 12.4.2012 2 Runo
Undi siivet 21.7.2012 1 Runo
Undi Kädet taskussa 2.4.2013 0 Runo
Undi Tämä hetki 19.6.2013 0 Runo