Rakastamaan oppinut

Runoilija SweetMiracle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen en osannut välittää,
uskoa,
en edes toivoa.
Saati sitten rakastaa.

Usein pohdittiin,
miten voin elää,
niin kuin elin
Vailla rakkautta,
ilman turvaa,
sekä pysyvyyttä.

Mietin usein itsekin,
opinko koskaan sitä taitoa.
Oppisinko koskaan rakastamaan?

Mutta kun kohtasin sinut,
tunsin jotakin erilaista...
Sydäntä poltti,
vatsan pohjassa kutitteli,
ihoni joka solu
vain kosketustasi odotti.

Minä rakastin!
Vihdoinkin olin oppinut rakastamaan.

Selite: 
Ensi rakastumisen tuntua ja elämää ennen sitä, kun ei vielä ollut tiedossa, millaista se rakkaus oikeasti on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot