Lapseni

Runoilija SweetMiracle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin suojella sinua kaikelta pahalta,
mutta silloin et oppisi mitään.
Voisin kätkeä sinut siipieni alle,
mutta silloin et näkisi mitään.
Tahtoisin peittää korvasi,
mutta silloin et kuulisi mitään.

Voin vain luottaa siihen,
että olet vahva.
Vahvempi,
kuin minä
koskaan voisin ollakaan.

Selite: 
Kirjoitin tämän runon esikoiselleni, muutamaa päivää ennen tämän syntymää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot