kykenemätön

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vuosia olen tätä kaivannut ja odottanut
herttaista söpistelyä kahvilassa
toisen kainalossa nukkumista lauantaiaamuisin
suudelmia sateessa ja lumessa

onnellista elämää jonkun toisen ihmisen kanssa
ilman estoja ja salaisuuksia
voisi vain nojautua toiseen
aivan kuin turvaa hakien

niin kuin kaikki nuo muutkin
iloitsevat toisistaan koko maailmalle
mutta minusta
universumin kaikista asioista vaikeinta on

rakastaminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot