Lumi alkaa jo sulaa

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos pienen hetken,
tuntisin niskavilloissani hengityksesi,
minä en enää nukkuisi

mutta sinä et saa edes katsoa minua

Entä,
jos salaa hipaiset,
refleksinomaisesti pakahtuisin

älä sinä luovuta ikinä

Joskus juoksen paljain jaloin,
sinua vastaan,
halaan niin etten koskaan unohda

olet jotain niin erilaista sydämessäni

Kuiskaan salaisuuksia sylissäsi,
nauran pois kaipuun kuilun,
loppuelämäsi onnelliseksi

koska minä uskon kohtaloon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot