Jos tähän jään

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä huoneessa on hiljaista,
surullista usvaa ikkunan takana,
saanko sanoa sinulle

että kyllähän minä rakastan

Vastapäisen tuolin päälle heitit paitasi,
mutta et kiroile tällä kertaa,
virnistät jollekin toiselle

huomaa minut, kiltti

Puhut alakerran vanhasta miehestä,
pakahdun pois täältä,
häämarssini soidessa suloisesti

kuuntelisitko, kun kerron sinulle

Piinaavia minuutteja alkupisteessä,
normaalisti muuttuisin vahaksi käsissäsi,
rohkenen sanoa sinulle,

jos tähän jään,

vaadin rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot