hän on niin kaukana

Runoilija MinDu-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 30.12.2020 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1993

Tanssin, kirjoitan, haaveilen, unelmoin ja odotan.
 

Haluan sen tulevaisuuden,
ja sen mahdollisuuden,
haluan hänet.
Mutta hän on niin kaukana

Ja sinä olet siinä!,
ihan siinä vierellä
katse ja kosketus,
muistot ja entinen unelma

Tulirinki ympäröi minut.
Mihin vain juoksen,
se polttaa minut
ja sitten sinut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot