Käärepaperi

Runoilija MinDu-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 30.12.2020 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1993

Tanssin, kirjoitan, haaveilen, unelmoin ja odotan.
 

Vaikeina hetkinä,
vaihtaisinko sinut levyyn Fazerin sinistä
yksinäisenä varjona, suklaata naamassa
käärepaperit enää muutamilla muruilla
sen hetken suussa, onnen kärjellä
sydän veitsenterällä
et ole täällä, en ole siellä
emme ole edes puolessa matkassa, rakas
mutten ole se heikko enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot