Viñales

Runoilija MinDu-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 30.12.2020 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1993

Tanssin, kirjoitan, haaveilen, unelmoin ja odotan.
 

Yön raskas askel
saan henkeä mutten voi puhua
heinäsirkka soittaa salsan päälle
mutta mä haluun sun viereen
ota mut syliin
tiputtava kosteudenkerääjäkivi
ikääntynyt rommi tuoksuu
ihohuokosten läpi
yksin yksin
unohdin naamani ja missä lienevät silmäni

Selite: 
Kuuba oli vaikea paikka
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvasti vaikeaa tunnelmaa

 

Käyttäjän kaikki runot