Ruma taivaan lapsi

Runoilija MinDu-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 30.12.2020 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1993

Tanssin, kirjoitan, haaveilen, unelmoin ja odotan.
 

Itse tekopyhä
saarnaaja-tuomitsija
katso peiliin ruma taivaan lapsi
ota kurahanskat kädestä
lyö omaa naamaasi
pyyhi räkä poskelta, ota
kumitutti pois suusta
ja lopeta se valheiden oksentaminen

Selite: 
Pieni muistilappu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot