Sovinto

Runoilija sazze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.11.2022 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1974

 
Näin kuvasi
Itkin hiljaa
Äänettömästi
ettei kukaan kuule
kuinka suru raastaa
edelleen
Vaikka revit kaikki haavat
auki aina uudelleen
Uskoin meidän rakkauteen
niihin valheisiin
joilla pohja rakennettiin

Silti sinua 
edelleen 
Sydän karrella 
yhä uudelleen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, yhä uudestaan on ihanaa, kun oikein rakastaa <3 
Laiha sovintokin voi olla parempi kuin lihava riita. Ehkä ilma voi joskus jopa seeatyä kun kunnolla riidellään.
Rakkaus on raastavaa. Vaikuttava runo.
 

Käyttäjän kaikki runot