Kulta kampani on rikki

Runoilija SilverCeleb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2008
Viimeksi paikalla: 7.3.2021 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1993

Mutta miten minun päiväni voisivat olla jo luetut, kun en ole niitä vielä edes kirjoittanut?


Tässä on totuus ja tässä on taru, tässä on elämä ja valo ja tuli. Minä otan sisältäni lyhdystä pieniä kipinöitä ja laitan ne kirjaimiksi paperille. Voin taivuttaa olemassaolon hyväksymään vain sen mitä itse mielessäni näen. Riimukirjaimet lihani kaiverrettuna, saan matkata ajassa ja tilassa väkevänä kuin tuhon enkeli.

 
 

tässä talossa on keltainen kartonki
johon me liimataan yhdessä tarroja
ja kun niitä on tarpeeksi kartongilla
sitten saa jäätelöä
ja skumppaa
koska me ei olla mitään lapsia

tässä huoneessa on automatto
jonka pinnalla voi ajaa pikkuautoilla
tai leikkiä muovidinosauruksilla
jos tahtoo tai ehtii tai muistaa
tai ei ole liian väsynyt
koska eihän aikuisilla ole sellaiseen aikaa

tässä sängyssä on kaksi peittoa,
tyyny ja pehmoleluja
niitä voi puristaa rintaansa vasten
yöllä kun on ihan yksin
hiljaa tai melkein kuollut
koska tänään ahdistaa kela ja tulevaisuus

tässä ruumiissa on jalat ja kädet,
yksi pää ja seitsemäntoista ajatusta
lyhyeksi leikattu tukka joka ei mene takkuun
ettei vain tarvitsisi kammata tai laittaa
nähdä ylimääräistä vaivaa
koska edellisen jälkeen ei kukaan hankkinut uutta

Selite: 
Nyt on minun vuoroni haastaa sinut otsikolla: Mitä on sähkö?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot