Miksi katosit?

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Miksi katosit yhtäkkiä?
Miksi Jumala otit mun rakkaan serkkuni pois täältä?
Ei sillä,ettei hänellä olisi hyvä olla sinun tykönäsi,
mut ei sillä ollut täälläkään.

Jos vaan saisin vielä kerran kertoa sulle,
kuin mää rakastan sua ja
kuin oot mulle tärkeä ja niinkö isoveli mulle.

Huomenna on sun hautajaiset.
En olisit vielä halunnut hyvästellä sinua.
En uskonut,et se päivä koittaa näin pian.

Itken jo nyt huomista varten
ja sitä ikävää, mikä on mun sydämellä.

Onneksi tiedän sen, et sulla on rakkaita
ihmisiä vastassa siellä.

Kumpa tää kaikki vaan olis pahaa unta,
en halua sua menettää.
Miksi juuri minä, taas?
Eikö tää kaikki jo riitä yhdelle ihmiselle?

Lupaa mulle,et
suojelet meitä sieltä taivaasta,
kaikelta pahalta.

Selite: 
Tää oli nyt sit sen tuskan tulos, mikä mun sisällä on taas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot