Miksi?

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Miksi en kuule sua?
Miksi en näe sua?
Miksi en saa nähdä sun nauravia silmiä
ja ihanaa hymyä?
Miksi, miksi, miksi ja miksi?

Siksi koska,
olet kirkkain tähti taivaalla,
olet kyynel mun poskella,
olet rakas muisto sydämessäni,
olet enkeli taivaassa..

Selite: 
Kysymyksiä on niiin satoja, miksi ja jos... Ikävään sitten tein tälläisen.
Kategoria: 
 

Kommentit

paljon kysymyksiä hienossa runossasi. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot