Yö on vain hetki

Runoilija 2cd315278365b6bcf27ba29e2942d12b

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 19:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sadetta! Muodossa missä tahansa. Leppäkerttuja ja raejuustoa ja suuria tunnevellomisia pitkin öitä ja päiviä.
 

Kuinka kauniina yö antautuu:
minä kiipeän hiljaa syliin.
Pehmein käsin silittää
pimeään ja tyyneen.

Minä kuuntelen kun sinä nukut,
piirrän kaikki rintasi pisamat.
Sinulle minä annan luvan
vaipua valkoiseen.

Ikkunasta kuulas ilma,
liikkumatta, vaiti.
Nuku kaunis mieheni,
kierry solmuiksi lakanoihin.

Kauas sinä uinut, etkä koskaan ole minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo ja kauniisti ilmaistut säkeet.
Loppurivi Yllätyksellinen.

tykkäsin niin paljon!
loppu oli yllättävä, mutta se oli ehkä paras kohta koko runosta. upee.

Huikea.

 

Käyttäjän kaikki runot