Mieli pinnan alla

Runoilija 2cd315278365b6bcf27ba29e2942d12b

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 19:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sadetta! Muodossa missä tahansa. Leppäkerttuja ja raejuustoa ja suuria tunnevellomisia pitkin öitä ja päiviä.
 

Treenasin tunteja salilla
Söin viisi levyä suklaata
Mä oon ihan hulluna

Voisin soittaa vaikka sulle, honey, mä oon ihan hulluna

Keskittyminen vaikeaa
Uudet levyt mieltä kutittaa
Kun illalla silmäilen psykologiaa

Pinnalla aallon
Ja alla sen
Mieleni koti, kultainen

En jaksa nukkuakaan
Dostojevski hyllystä tuijottaa
Pakottaa lukemaan

Voisin soittaa vaikka sulle, honey, pyytää iltasadun kertomaan

Yöllä nuku en
Kenkäkokoelmaani ihailen
Ja kirjoitan esseeni loppuun

Pinnalla aallon
Ja alla sen
Mieleni koti, kultainen

Oi uusi aamu, miksi mua ahdistaa
En jaksa olla rakas
Siis tänään erotaan

Voisin soittaa vaikka sulle, honey, taas tänään erotaan

Tahdon itkeä tyynyyn
Olla surkea, odottaa
Uutta aaltoa joka ehkä pelastaa

Pinnalla aallon
Tai alla sen
Mieleni koti, kultainen

Ja mä voisin soittaa vaikka sulle, honey, joskus kaiken selittää

En vain pysty siihen tänään
On sairas minun pää

Selite: 
Kiikun kaakun. Kerran kuulin sinun sairastavan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot