Kylmä käsi

Runoilija Nimessun

Rakkaani,
miksi kätesi
on niin
kylmä?

Kun et jälleen
enää unelmoi
kuinka minut voi
rakastaa pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyesti ja jäsennellysti.. rakkaudesta kirjoitat...

Raapaisee ja syvältä tämän runon sanoma !

Tiedän vastauksen, mutta en kerro sitä tässä ;)
 

Käyttäjän kaikki runot