Yritän

Runoilija sogood

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yritän luopua jostain...
jostain, mikä on liian rakas.
Yritän tukahduttaa tunteita,
liian mahdotonta.
Yritän päästä jonnekkin,
liian kaukana.
Yritän luopua sydämen äänestä,
järki ei mahda sille mitään.
Yritän kuivattaa kyyneleet,
virta vain kasvaa.
Yritän olla yksin,
kaipaan seuraa.
Yritän luopua jostain,
jostain, mitä ei koskaan edes ollut.
Yritän rakastaa sitä mitä on,
palaan aina siihen, mitä ei ollut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot