ihraperse

Runoilija 00c19a29a6f49f3c6c1832c72827ddde

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesällä aloin kirjoittamaan kirjaa, runoja ja biisejä.
 

ihranen perse ja finninen naama
kolarin essolla tapasin jaanan
kännissä ku käki, nainen pelkkä alamäki
syntinen orava varasti pähkinän

sä oot vitun ruma
sä oot paskanen pubiruusu

naama on rumempi ku norsun pillu
räpsä auki minä tarjoan vitun hullu
kanat kusee, mut sää päästit housuun
haiset pahalle sukella ruusuun

sä oot vitun ruma
sä oot paskanen pubiruusu

haistaan pahalle
haistatko paskan
läskit lotisee
meille vai teille

Selite: 
punkkia saatana
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot