harmaata verta ja lampaita

Runoilija 00c19a29a6f49f3c6c1832c72827ddde

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesällä aloin kirjoittamaan kirjaa, runoja ja biisejä.
 

aivan väärässä paikassa
vertikaalinen näkökykyni heikkenee
herään yksinäisyyteen
edessäni lattia, harmaata verta ja lampaita

aivan väärässä paikassa
kaihi alkaa kiihottaa
en enää erota aurinkoa taivaasta
lattiakin on kaukana ja lampaat..
lampaat eivät häiritse,
ne liikkuvat äänettöminä ja tuijottaa
olenko siis kuollut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Väärässä paikassa väärään aikaan...

 

Käyttäjän kaikki runot