Hiljaisuus

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen hiljaisuus,
hiivin varovasti läpi huoneen,
Olen autuus,
kuljen sinun ympäri,
hengittäen sinuun valoa,
kosken sinua liekilläni,
kuiskaan sinulle äänettömästi,
keskity minuun ja sanomaani,
astu pyhään rakkauteen,
jonka sinulle luoja on luonut,
kuuntele kuinka herkkä se on,
kuinka hento,
mutta silti voimakas,
ja Sinä olet sen sydän,
josta pyhä rakkaus hengittää,
kirkkautta syvimmän valon,
äärettömän,
hiljalleen varoen vahvistuu,
kunnes jonain päivänä se uskaltaa,
astua ääneti piilostaan.

Justenius Lyydervo
14.2.2008
klo 9.57pm

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot