Olen

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen Minä,
Olen Rakkaus,
Olen Ilo
Olen Valo
Olen Kirkkaus
Olen Kultainen energia
Olen Violetti liekki

Justenius Lyydervo
16.3.2008
12.50

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

KIVA! ehdottoman itsekeskeista ja ihanaa!

Voimaa, tie on pitkä ja haastava, mutta kaiken vaivan arvoinen, kuten varmasti tiedät.

Lisää rakkautta ja minä olen presenssiä koko maailmaan.

Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot