Kultaisen valon energia

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhtaan kirkasta energiaa
sisimpäni hohkaa maailmaan,
Hengitän kultaista valoa,
enkeleiltä voimia,
Hengitän rakkautta,
pyhää koskematonta puhtautta,
Jumalattareni kultaisen liekin,
sinuun puhallan ikuisen voiman,
sen ympäröimänä olet kaikkeus,
olet turvassa,
Sinä et ole yksin,
sillä olen rinnallasi,
vieressäsi,
Minä olen sinun valo,
jonka minut luoja Sinulle loi.

Justenius Lyydervo
16.3.2008
12.58

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot