Mahdoton mahdollisuus

Runoilija Vanec

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöne pöytälaatikkorunoilija vaan :)
 

Toivon..

Että näkisit metsän puilta..
Tajuaisit, että kaikki se mitä tarvitset on ollut kokoajan edessäsi..

Voisin antaa sen sinulle..
Tehdä sinut onnellisemmaksi kuin kukaan on koskaan tehnyt..

Jos vain antaisit minulle mahdollisuuden..
Mahdollisuuden, jota en tule koskaan samaan..

Ehkä seuraavassa elämässä..

Selite: 
Joskus sitä pysähtyy miettimään miten jonkun rakastaminen voikin aiheuttaa näin järkyttävän määrän tuskaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot