Lampaat

Runoilija Delicato

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäpä sanoisin itsestäni? Kultaisella -70-luvulla syntynyt naisimmeinen, joka taapertaa elämässä eteenpäin satunnaisesti horjahdellen. Kirjoittelen aikani kuluksi jos jonkinmoisia räpellyksiä, joskin aika kuluu muissakin merkeissä hyvin usein, jolloin kirjoittamisessa on taukoa.
 
Yksi lammas. 
Toinen lammas.
Kolmas lammas.

Kyllä lampaita riitti
laskea asti,
mutta ajatukset silti
kehää kiersivät,

ja lampaat saivat loikkia
missä tahtoivat.
Selite: 
Unettoman yön ajatuksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Useammalla on ollut unetonta yötä ja valvomista...minä olen nukkunut...kivasti muotoilit tämän runon ulkoasun...kiitos sanoistasi.

Joskus on juuri näin!Lampaat juoksevat missä haluavat ,mutta ajatus virtaa ja asiat täyttävät tajunnan.Joskus sellaiset,ihanat jotka saavat kaiken mielenkiintomme vangituksi,
joskus taas hankalat ,selvittämättömyyden vyyhdit...mielenkiintoinen ja virkistävän erilainen runosi!

voi, kurjaa olla uneton, minä eilen tein pohjanoteeraukset valvomisen kanssa, tuntikausia ulkoiltuani, nukahdin todella aikaiseen, en edes lenkkisaunaan kello 19 jaksanut herätä, joten varmaan nukuin sinunkin edestäsi, *hymy* mutta unettoman yön jälkeisenä yönä uni sitten maistuu, muuten rakkaus saa aivot erittämään adrelaniiniä ja unet katoaa, ethän vain ole rakastunut???

Unimatti taitaa olla unten mailla, kun ei ole työssään.

Aivan suloisia lampaita, näen heidät. <)
Semmoista se välillä on, ei unta saa ajatuksiltaan...

 

Käyttäjän kaikki runot