Aamu

Runoilija Delicato

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäpä sanoisin itsestäni? Kultaisella -70-luvulla syntynyt naisimmeinen, joka taapertaa elämässä eteenpäin satunnaisesti horjahdellen. Kirjoittelen aikani kuluksi jos jonkinmoisia räpellyksiä, joskin aika kuluu muissakin merkeissä hyvin usein, jolloin kirjoittamisessa on taukoa.
 
Kiireettömyys valtasi tämän aamun kuin
olisin leijaillut pumpulipilven päällä
Nukkumatin lempeässä seurassa ja
nauranut enkelten kanssa 
hiljaista ilonaurua. 

Niin oli hyvä. 
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan autereinen on tämä aamu!Kuinka voikaan olla lempeää ja rentouttavaa tekstisi!
Tämä muistoksi tyynyni alle...huonoiksi aamuiksi, kiitos...

Ihanan lempeä aamu. <3 Olisipa minullakin sellaisia... No on joskus.

Onhan se mukava herätä vailla kiirettä mihinkään. Samantapainen aamu itselläkin, harmiksi vain tottunut heräämään turhan aikaisin.

Lämmin hyvänmielen runo

Hyvä on olla pehmeällä, olla eikä kiirehtiä minnekään, nauttia siitä mitä on, ihana enkeli runo. Kiitos sanoistasi!

hyvät hetket ovat voimaa antavia, koko päivä saa hyvästä aamusta erilaisen virityksen, pidän onnesta ihmisten, myös onnellisista runoista pidän

 

Käyttäjän kaikki runot