Herättelyä

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomaatko,
nämä päiviemme ketjut,
arki, juhla ja yhdessäolo.
Se on meidän elämä tässä,
se mitä yhdessä halusimme,
se, minkä takia jaksoimme odottaa.

Ei ole tulossa mitään tämän suurempaa.
Olemme keskellä onnea.
Näetkö?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista elämisen ihanuutta
olet runossasi kuvaillut.
hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot