Rakkaudentunnustus

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään huudan koko maailmalle:
olen sinun, olet minun!
Rakkautemme kestää
tuli mitä tahansa.

Samalla mietin mielessäni
että toivottavasti puhun totta.

Selite: 
16vuotta yhdessä tänään...
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi olkoon. Eiköhän tuo kestä loppuun saakka.
Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot