Liian myöhäistä

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimein hän mietti elämäänsä.
Ei eilen vielä tiennyt,
minkä tämä päivä toi.
Jos olisi tiennyt,
olisi ehtinyt enemmän.
Se mikä eilen tuntui merkityksettömältä,
sai tänään uuden sisällön.
Hän mietti
mutta ei voinut enää muuttaa mitään.
Elämä oli jo mennyt hänen ohitseen.
Oli tullut aika lähteä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on tässä ja nyt, huomisesta ei tiedä tuleeko se vai ei. Hyvä runo.

Tämä runosi on niin lopullisen tuntuinen!

 

Käyttäjän kaikki runot