....ilman sua....

Runoilija love01

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unelmoin sinusta joka hetki,
katselen kuviasi.
Kuvittelen itseni vierelläsi,
mutta olet liian kaukana.

Sanot että välität,rakastat
ja haluat olla kanssani.
Siltikin löydän kuvistasi
kommentteja joita et minulle laita.

Kiinnyn ehkä liikaa,
mutta se on minun tapani välittää.
Puhuimme pitkiä keskusteluja kaikesta mistä molemmat unelmoidaan.

Rakastuimme molemmat niin pienestä,
mutta toivon ettet ole unohtanut minua vielä.
RAKASTAN SINUA...<3

Selite: 
eräälle pojalle,joka asuu liian kaukana minusta.. :/<3 ja häntä rakastan ja hänen kanssaan haluan olla..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot