RAKKAUS

Runoilija love01

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on liian katkeraa,
Aina väillä se satuttaa,
Kauan se kestää,
Kaikki se kärsii,
Aina uudelleen rakastuu,
Uskoo parempaan,
Silti se satuttaa :(

Selite: 
tää nyt vaan oli tällänen väkerrys
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kattava kuvaus rakkaudesta!

 

Käyttäjän kaikki runot