Sinä olet erehdys

Runoilija helminen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.4.2016 11:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.1.1987

 

Kuvat, symbolit, metaforat
kaikki yhdenvertaisia
kun et näe rakkautta ensisilmäyksellä
Tunne ei valtaa, ei vie mukanaan
ei hiljaa virtaava joki vie minnekään
kaikki yhdentekevää
kun et näe sinulle ojennettua kättä

Tahdoit olla jotain kaunista

tavoitella kuuta taivaalta
riippua liaaneista, huutaa äänesi käheäksi
mutta mitä sait aikaan?
Pari olematonta säettä
jotka harvat tulevat lukemaan
ja vielä harvemmat ymmärtämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mietin tässä jonkin aikaa mitä tähän kirjoittaisin. Tässä oli jotain, mikä ihan tosissaan vetosi muhun. En voi siis muuta kuin ylistää tätä, aivan järjettömän hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot